Image

Ansluten

Tillsammans kan vi göra mer


Nästan alla anställda arbetar tillsammans – inte efter de traditionella funktionslinjerna, utan i ad hoc-grupper, sammansatta för att samla nödvändig expertis för ett specifikt projekt.


Teknik kan hjälpa till att skapa en kreativ och innovativ miljö där ad hoc-grupper kan samarbeta sömlöst, med hjälp av enheter som intuitivt stödjer samarbetet, både i och utanför mötesrummen.

Mötesrum


Genom att ha rätt utrustning i mötesrummet säkerställer du att mötena kan starta utan problem, så du slipper slösa tid på tekniska utmaningar.


Vi är alla bekanta med det klassiska mötesrummet: ett mörkt rum utrustat med ett fast bord och lite för många stolar, ackompanjerat av en telefon med högtalare och blädderblock där de bästa idéerna får form. Senare gav blocket plats för whiteboards och projektorer. Nu på 2020-talet har vi tagit steget längre. Vi förväntar oss ljusa, inspirerande mötesrum, där vi använder de bästa konferenssystemen för att mötas under optimala förhållanden. HP har verkligen tagit till sig av det budskapet och den efterfrågan!

Image
Image

Hemmakontor


Anställda arbetar alltmer hemifrån, och vill fortsätta med detta så länge som möjligt. Därför behöver de också de bästa förutsättningarna; och den bästa tekniken.

Hemmakontoret: en del av vardagens hybrida liv.


Det är inte länge sedan vi lät hemmakontoret leva sitt egna sporadiska liv. Folk arbetade bara hemifrån ibland, och därför behövde ingen uppmärksamma hur denna arbetsplats var inrättad.

Nu är det helt annorlunda. Vi har börjat uppskatta att jobba hemifrån mycket mer. Tack vare stängning och statliga krav på hemmakontor har vi upplevt många fördelar och insett att vi kan arbeta lika effektivt hemifrån som på kontoret – så länge vi har rätt utrustning.

Tänk bara på hur mycket bättre det är att arbeta när du har brusreducerat ljud, en extra skärm eller två och ett externt tangentbord och mus, i ett rum där du kan vara ifred, i motsats till att sitta och pilla med din bärbara dator på köksbordet medan resten av hushållet gör sitt.

Kontoret


Kontoret har fått en ny roll i vardagens hybrida liv; mötesplatsen. Anställda vill kunna arbeta tillsammans i olika rum, utrustade med den bästa utrustningen.


Anställda som arbetar mobilt kan faktiskt göra sitt jobb oavsett var de befinner sig. Därför är det slut på att resa in till kontoret varje dag för att jobba åtta timmar i sträck. Kontoret har i stället fått rollen som en mötesplats – där människor kan mötas för att diskutera, idégenerera, interagera och skapa.

Alla verksamheter har inte samma krav på utrustning och inredning och därför är det klokt att dela in kontoret i olika zoner. På den aktivitetsbaserade arbetsplatsen har varje zon sina specifika verktyg och teknik. Där kan vi till exempel hitta lugnare delar å ena sidan, och delade teamzoner å andra sidan – så att medarbetarna kan välja den plats som bäst passar den verksamhet de ägnar sig åt i stunden.

Image
Image

Mobila utskriftslösningar


Oavsett var du är och vilken enhet du använder ser HP till att du kan arbeta och skriva ut enkelt – framför allt säkert.


Glöm den fristående, ensamma skrivaren som bara kan användas av de på kontoret. Glöm också den långa processen med att skriva ut, hämta, signera, skanna och vidarebefordra. Dagens medarbetare är dynamiska, och byter både enhet och plats flera gånger om dagen. Flexibla som de är måste de ha möjlighet att skriva ut säkert – var som helst, när som helst.

Vi presenterar apparna HP Roam och HP Workpath App.

ZCentral


ZCentral centraliserar datorns kraft. Med ZCentral bakom dig kan du arbeta var du vill och fortfarande ha tillgång till den enorma prestanda du behöver för att utföra dina professionella uppgifter.


Om du vill arbeta snabbt, mobilt och på det mest produktiva och säkra sättet behöver du kraftfull prestanda.

ZCentral erbjuder en lösning där kraftfull hårdvara och avancerad mjukvara ger den mobila arbetsstyrkan all datorkraft de behöver. Det betyder att de kan arbeta på bärbara enheter och fortfarande ha tillräckligt med kraft för att bearbeta stora filer och grafikintensiva applikationer.

Vill du veta mer? Ladda ned whitepapers om HP ZCentral Remote Boost och ZCentral Connect.


Image