Stäng ute cyberbrottslingar

FeaturedImages security 01

Är du säker på att du låst ordentligt?

Cyberkriminella lurar överallt. Tidigare var de servrarna de siktade mot, men i takt med att folk har börjat arbeta mer och mer hemifrån har de flyttat fokus till slutpunkterna – användarenheterna som ofta visar sig vara den svagaste länken. Om du är skyddad av HP Wolf Security ger du inte cyberbrottslingar en chans. Här kan du läsa om hur du enkelt kan säkra din data hemma, på kontoret eller var du än arbetar.

Cyberbrottslighet berör inte bara de stora företagen

Cyberbrott har länge enbart riktat sig till de stora företagen, men eftersom vi jobbat så mycket hemifrån det senaste året har cyberhoten bara ökat. När allt kommer omkring är hemnätverk mindre säkra än företagsnätverk. Siffror från Næringslivets Sikkerhetsråd visar att antalet attacker mot norska företag fördubblades så fort vi gick in i coronaperioden. Det är självklart att det är hög tid för ett heltäckande skydd.

Säkerhet bör prioriteras först i hybridarbetsmiljön

I den hybrida arbetsdagen behöver vi smarta, djupa säkerhetslösningar. När vi utvecklas, förändras och kan hitta arbete var som helst måste vi få det bästa kontinuerliga skyddet. HP har arbetat hårt på säkerhetsfronten i flera år och kan erbjuda dig och din organisation det bästa skyddet av alla sina slutpunkter med HP Wolf Security.

Wolf Logo Black Outline 4152x3189

HP Wolf Security : en ny typ av slutpunktssäkerhet

HP Wolf Security erbjuder alla slutpunktsenheter i din organisation ett omfattande skydd och motståndskraft samt är integrerad i hårdvara, mjukvara och tjänster.

Hårdvara

Robust slutpunktsskydd är inbyggt i HPs nya datorer och skrivare. Till exempel erbjuder HP-datorer med Secure Cores2 en integrerad hård- och mjukvaruplattform som adderar ett extra lager av säkerhet under operativsystemet och förhindrar firmwareattacker nu och i framtiden.

Programvara

Smart programvara minskar avsevärt risken för attacker. Extern återställning är också möjlig vid en firmware-attack.

Tjänster

HP stärker din organisation med kraftfulla analysverktyg. HPs nätverkssäkerhetsspecialister stärker ditt team och hjälper till att hålla dina dörrar låsta.

Kontinuerligt skydd med HP Wolf Security

HP Wolf Security är välorganiserat – precis som en vargflock. HP Wolf Security är ständigt på sin vakt, även på natten. På så sätt är alla dörrar till din data säkert låsta – när som helst, var som helst.

1. https://www.nsr-org.no/aktuelt/m%C3%B8rketallsunders%C3%B8kelsen-2020
2. Datorer med Secure Cores kräver en specifik konfiguration för att till fullo visa det högsta kvalitetsskyddet mot attacker.