Image

Innovativ

Innovation på frammarsch


Tekniken som omger oss utvecklas snabbare och snabbare. För några år sedan kunde vi bara styra datorer med tangentbord och möss, medan vi nu hittar touchgränssnitt överallt, och röststyrning är nära förestående.

Teknik som maskininlärning, big data, virtuell verklighet, 3D-printing och artificiell intelligens tar fart. Det gör att vi kan ta enorma kliv inom forskning och utveckling och i att optimera affärsprocesser, där den frigjorda tiden för medarbetarna kan användas till uppgifter som skapar värde.

Den nya tekniken kommer in i alla sektorer, och utvecklingen kommer inte att stanna. Därför är det viktigt att se till att våra företag är redo och anpassningsbara.

Image
Image

VR-lösningar från HP


Verkliga livet eller virtuell verklighet? HP är din partner i båda världarna. Du behöver inte lämna saker åt fantasin längre när du kan använda dessa VR-lösningar som verkligen låter dig ta steget in i en specifik situation.


Hur många gånger har du hört någon be dig att föreställa sig något? Det har inte alltid varit så lätt och vi har ofta fått gå långt för att skapa oss en bild av situationen. Länge leve de bilder som presenterades för oss senare, till exempel en 3D-modell av vårt nya kök.

Idag kan vi ta ett steg längre och njuta av vad som komma skall med den virtuella verkligheten.

Om du inte har testat VR än bör du göra det så snart som möjligt, så att du får en riktig känsla för vad VR kan göra för dig och dina affärsprocesser framöver.

HPs VR-lösningar: En oumbärlig resurs!

VR är framtiden med HP Z Workstations


HP Z Workstations med VR ger dig den ultimata kraften att skapa VR-innehåll – och en fantastisk upplevelse på samma gång. Detta möjliggörs av HP VR Backpack G2, som är en av HPs mest kraftfulla VR-datorer designad för att fästas på ryggen, så att du får unik rörelsefrihet.

Du kan också använda HP ZBook 17, ett bärbart kraftpaket som du kan ta med dig överallt – eller stanna på kontoret och få exceptionell prestanda med HP Z Desktop-arbetsstation.


Gör din VR-upplevelse ännu mer intensiv genom att använda HP Reverb: en uppsättning med superlätta VR-glasögon som är både strömlinjeformade och mycket bekväma att bära.

HP Reverb har en högre upplösning än något annat VR-headset. Som ett resultat upplever du ditt innehåll till fullo och eventuella brister kommer upp till ytan.

Stimulera dina sinnen med denna lätta, eleganta lösning.

Image
Image

HP 3D-utskrift


Med denna innovativa teknik bidrar 3D-utskrifter till att design- och produktionsprocesser lyfts till en högre nivå.


Vi kan knappt föreställa oss det längre; ett liv utan 3D. Redan i designfasen är det mycket viktigt att 3D-bilder finns tillgängliga för att kunna se designen tydligt och för att kunna göra de justeringar som behövs.

3D-utskrifter går dock ett steg längre. HP har utvecklat dedikerade 3D-skrivare för att säkerställa att ditt företag är redo för den digitala produktionseran.