Image

Säker

Fokusera på säkerhet


Utan cybersäkerhet är framtidens kontor utdömt redan från början. Cyberbrottslighet vet inga gränser och fokuserar på den svagaste länken i nätverkskedjan.

IT-avdelningar kommer därför att behöva titta på hur de kan säkra hela nätverket inklusive alla uppkopplade datorer och skrivare. När allt kommer omkring har företag inte råd att låta en enda enhet fungera som en inkörsport till ett säkerhetsintrång, och anställda måste veta att deras kommunikation är säker och privat.

Image
Image

PC-säkerhet


HP Elite-datorer är designade med förstärkta säkerhetsfunktioner för att skydda mot, upptäcka och återhämta sig från cyberattacker – även innan attacken blir känd. Här är säkerheten det absolut viktigaste.


Mängden data som behandlas varje dag är enorm. Naturligtvis vill du inte publicera dina grovskisser direkt – eller hur? Därför är det oerhört viktigt att ge säkerheten den prioritet den behöver.

HP har förstått detta genom att fokusera mer än någonsin på säkerhetsfunktioner som HP Sure Click och olika lager av skydd under, i och ovanpå skyddssystemet för HP Elite-datorer. Detta säkerställer proaktivt hotskydd och snabb återställning efter ett potentiellt säkerhetsproblem.

Skrivarsäkerhet


Det finns säkerhetshål i din utskrifts- och skannermiljö. HP hjälper dig att hitta säkra lösningar för att hantera dessa risker.


HP Enterprise-skrivare och skannrar kan upptäcka och åtgärda skadlig programvara. De har branschens enda uppgraderingsbara firmware, så nya säkerhetsfunktioner i realtid kan läggas till.

Dessutom säkerställer HPs mjukvarulösningar att endast autentiserade användare och enheter har tillgång till ditt utskriftsnätverk.

Väl skyddat, eller hur?


Image